fredag 2 juli 2010

Infall

Det där ogräshörnet jag gnällde om sist ska det handla om en stund. Var riktigt less på kirsen och rev för hand av det mesta så gott det gick. Någon japaninspirerad hörna med stenar och grus lär det inte bli, en damm skulle vara fint men nej (för kostsamt i arbete,tid och pengar)Satt i hammocken och fick en idé. Man tager vad man haver!

Det står ju några lecablock därborta och skrotar... Grannarna trodde nog jag blivit galen när jag spred ut gamla dagstidniningar!

Lecablocken var 9 till antalet och en rektangel blev så tråkigt och ett block över.Så det fick bli en båt. En stenbåt!Nu blev det jätteroligt för jag återanvände en gammal julgransstam till mast och ett vimpelspel fulländade illusionen!

Vad ska vara i? Jo, balkonglådornas penséer och några plantor av låg Teddy bear solros( sånadär rufsiga som vanGogh målade)och ett gäng tagetes i "fören"

Det tillkom 8 säckar täckbark ovanpå tidningarna. Svarta havet!ska nog utvidga svarta täckbarkshavet för helheten,men får spara tidningar och fixa mer täckbark...

Jag hade hur tokroligt som helst, med små medel! Det är hur kul som helst att leka lite! Apropå ogräs.
Tjolahopp!

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig ide´. Svarta Havet blev kanonbra!
  //Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. Så ska det tas, ogräset. På det bara!
  Eva

  SvaraRadera
 3. Kul idé! Allt faller på plats när man får till ett tema.
  Må så Gott!
  Ester

  SvaraRadera
 4. Men vilken underbar tokrolig idee. Varför kan jag aldrig skapa något så härligt på egen hand. Tack för tippset, skall se om vi kan göra något liknande vid vår tråkiga entre
  Ha en härlig helg
  Karin //

  SvaraRadera