lördag 7 september 2013

Monument eller monumental installation med interaktiva möjligheter

Monument eller monumental installation med interaktiva möjligheter?En snäll granne hade fått de här murstenarna av en snäll granne och sedan fick vi dem......för vi är också snälla! Nu står stenhögarna i väntan på ett projekt.... Eller kanske vi kan ha det så här? Ett monument, en monumental installation eller t o m en interaktiv sådan? Fritt fram att pussla ihop nya former som ett Lego ungefär eller pussel!


Detta är i alla fall den utsikten som man har från hammocken och det är klart att man får funderingar... Underlaget är platt grusat och där har familjens sommarpool stått tidigare år.

"Piondiket"

Jag har en övergiven rabatt på framsidan, utgrävd och nedsjunken. Perfekt nu ett par år senare! Markduk och jord på och vips, utan att anstränga mig med grävning, har jag nu en åtta meter lång pionrabatt! Tanken är att försöka föröka salig mormors pioner och några till. De är inga speciella, förutom att de är mormors, bondpioner som vuxit i Norra Karelens län i Finland så länge jag kan minnas........

Höstkrukorna

Jordgubbsmajs


Aroma på GJa, semester ser det ut att vara i somliga rabatter....


I krukan står en nyligen omplanterad Begonia som jag hoppas ska blomma om snart med stora skira kritvita blommor......


Överblommat eller inte? Men som vädret varit, rena Brittsommaren, fortsätter vi att njuta...

1 kommentar:

  1. KIanske kan stenarna räcka till o bygga en kant runt din pionrabatt.... Pioner vill ha tjockt med jord under fötterna.... Men inte för mycket ovanpå 8-)
    Ha´t himla gôrgôtt
    Nina

    SvaraRadera